POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Inter-bas bekräftar försök att värva från Chelsea: "Var inte ens berett att förhandla"

Chelseas franske anfallaren Olivier Giroud, som har avtal med Londonklubben över den här säsongen, rapporterades i januari vara aktuell för en flytt efter knapp speltid den här säsongen och för att komma i form inför sommarens EM.

Inter uppgavs vara en av flera intressenter, men i slutändan blev den 33-årige fransmannen kvar i Chelsea. Nu bekräftar Inters sportchef Giuseppe Marotta att Inter ville ha Giroud i vinter, men att Chelsea var omöjligt att diskutera med.

– Det fanns några prioriteringar, vilka var spelarna vi värvade, så vi är väldigt nöjda. Vi ville ha en till anfallare, vilket var Giroud, men Chelsea var inte ens berett att förhandla med oss, säger Marotta enligt Football-Italia.

Inter gjorde i vinter i stället klart med Ashley Young, Victor Moses och Christian Eriksen, alla med en bakgrund i England.

Giroud lämnade vintern 2018 Arsenal för Chelsea. Den här säsongen är han noterad för ett mål på sju matcher i alla turneringar. Totalt har han gjort 78 mål och 32 assist på 225 matcher i Premier League.

Publicerad 2020-02-03 kl 06:57

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå