POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

L’Equipe: Blåvitt i kontakt med Rennes om Johansson

Den senaste tiden har Jakob Johansson ryktats vara på väg tillbaka till IFK Göteborg. För några veckor sedan skrev Expressen att mittfältaren, som just nu jobbar på att ta sig tillbaka från en knäskada, är muntligt överens med Blåvitt om en övergång och att den allsvenska klubben hoppas kunna presentera inom de då kommande veckorna.

29-åringen har ett kontrakt med Rennes som går ut i sommar.

Och nu skriver även den franska tidningen L’Equipe om att en affär kan bli av. Trots att Johansson har mindre än sex månader kvar på sitt kontrakt har IFK Göteborg tagit kontakt med Rennes för kunna diskutera en övergång med spelaren själv.

Om det talar för att Blåvitt kan säkra sig den landslagsmeriterade spelaren redan i vinter? Det återstår att se.

Publicerad 2020-02-03 kl 19:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå