Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Obasi vill stanna i Sverige - agenten: "Tagit beslutet att vänta till sommaren"

Sillybloggen

Chinedu Obasi återvände inför förra säsongen till AIK och skrev då ett ettårsavtal med klubben. Anfallaren missade upploppet av allsvenskan efter en skada i derbyt mot Hammarby och i november stod det klart att AIK och Obasi går skilda vägar. Men snart kan Obasi vara tillbaka i den svenska fotbollen.

Det är Fotbolldirekt, som i en intervju med Obasis agent Henry Isaac, skriver att Obasi just nu fokuserar på att minimera skaderisken men att anfallaren gärna stannar i Sverige.

– Han kan spela i en eller två säsonger till, han tar hand om kroppen väl. Nu har vi tagit beslutet att vänta till sommaren, vi får se vad som händer då, säger Obasis agent Henry Isaac till sajten.

Sajten skriver vidare att Obasi har fått flera förfrågningar från allsvenska klubbar, men att 33-åringen inte vill skriva något nytt kontrakt just nu.

– Han har ett starkt namn i Sverige. Inte bara i Sverige utan i europeisk fotboll. Han har spelat för en av toppklubbarna i Europa, spelat så många matcher i Champions League mot lag som Real Madrid och Manchester United. Vi får se vad som händer, säger Isaac.

Annons

Obasi har tidigare i karriären spelat för bland annat Elfsborg, Bolton, Schalke och Hoffenheim.

Publicerad 2020-02-05 16:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto