POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Tidigare Bajen-anfallaren klar för japansk klubb: "Mycket glad"

2016 och 2017 spelade Romulo för Hammarby. Under sin tid i Bajen noterades anfallaren för nio mål och tre assist på 43 framträdanden i allsvenskan. Men efter den allsvenska säsongen 2017 meddelade Hammarby att Romulos sejour i klubben var slut.

28-åringen gick därefter till thailändska Suphanburi FC innan han bytte klubb i den inhemska högstaligan till BG Pathum United. Under tiden i Thailand noterades Romulo för tio mål och sex assist på 31 framträdanden.

Nu har anfallaren bytt klubb igen. Romulo fortsätter karriären i japanska J3 League, då han är klar för SC Sagamihara.

“Jag är mycket glad över att vara en del av SC Sagamihara-familjen. Jag vill alltid föra mitt bästa och hjälpa min lagkamrater för att uppnå våra mål tillsammans”, säger han i en kommentar på klubbens Twitter.

Publicerad 2020-02-05 kl 13:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå