POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Mittfältare byter Blåvitt mot division 1

Andreas Öhmans avtal med IFK Göteborg har löpt ut och nu lämnar han klubben permanent. I fjol var han utlånad till Utsiktens BK i division 1 och mittfältaren har valt att skriva på ett tvåårsavtal med samma klubb.

– Det känns kul att förlänga med två år. Jag ser fram emot att dra igång matcherna. Vi har ett nytt lag på plats, och satsar givetvis på att komma bättre än förra året då vi kom trea. Vi vill vinna serien, säger 21-åringen till Utsiktens hemsida.

Publicerad 2020-02-07 kl 19:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå