POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Barcelona redo att sälja Coutinho - engelska toppklubbarna i förarsätet

Philippe Coutinho har varit en följetong som heter duga den här säsongen. Brassen anslöt till Barcelona under 2018 och skrev ett kontrakt på 4,5 år. Brassen är för tillfället på lån i Bayern München men återvänder till Barcelona till sommaren då lånekontraktet med den tyska storklubben går ut. Uppgifter har tidigare pekat på att Barcelona har tvekat angående en eventuell försäljning men nu kommer Sky Sport med nya uppgifter.

Sajten skriver att Barcelona har gått med på att sälja Coutinho till sommaren för en summa på 77 miljoner pund (cirka 960 miljoner kronor) och enligt uppgifterna ska det finnas två toppklubbar som är lite extra intresserade. Sky Sport skriver att det handlar om Manchester United och Liverpool.

Publicerad 2020-02-09 kl 16:11

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå