POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Real Madrid ute efter Raheem Sterling

Raheem Sterling har varit en av Premier League bästa spelare under de senaste åren och blev under fjolårssäsongen utsedd till ligans bästa spelare av journalisterna i England. Den här säsongen har han fortsatt vara en framträdande spelare i Manchester City och är noterad för 20 mål och sex assist på 25 matcher i alla turneringar.

Nu uppger The Telegraph att Real Madrid övervakar situationen och att de överväger att försöka värva yttern. Sterling har ett kontrakt med Manchester City fram till sommaren 2023, men tidigare har tidningen rapporterat att det förs samtal mellan spelarens representanter och klubben för att skriva ett nytt kontrakt.

25-årige Sterling kom till Manchester City från Liverpool sommaren 2015 och sammanlagt har han noterats för 77 mål och 62 assist på 249 matcher i Premier League.

Publicerad 2020-02-09 kl 09:57

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå