Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Adebayor har tagit nästa steg i karriären – återförenas med City-lagkamrat i Paraguay

Sillybloggen

Emmanuel Adebayor, en av de större Premier League-ikonerna under 2000-talet, har varit kontraktslös sedan han bröt avtalet med turkiska Kayserispor i början av december förra året. Under januari ryktades han vara på väg tillbaka till Premier League, men när fönstret hade stängt hade togolesen inte gjort klart med någon engelsk klubb.

Istället visade paraguayska Olympia intresse för anfallaren och i förra veckan lovade klubben sina supportrar att man skulle värva Adebayor om ett speciellt löfte uppfylldes.

– Om vi vaknar upp på måndag med 20 000 nya medlemmar så kommer Emmanuel Adebayor presenteras som ny Olimpia-spelare nästa onsdag, sa presidenten Marco Trovato enligt goal.com.

Om löftet har infriats eller inte är i nuläget oklart, men affären har i varje fall gått igenom. På sin Twitter meddelar klubben att Adebayor ansluter till laget.

”Välkommen Emmanuel! Detta är Olimpia!” skriver klubben i ett inlägg.

I klubben återförenas Adebayor med forwarden Roque Santa Cruz, som han spelade ihop med i Manchester City. Santa Cruz är Olimpias lagkapten.

Annons

Publicerad 2020-02-11 20:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto