POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Djurgården var nära att köpa loss Haksabanovic från West Ham i januari

Sead Haksabanovic anslöt förra vintern till IFK Norrköping på ett 18 månaders långt lån från West Ham. Efter en lite kämpig vår växlade yttern upp under hösten och var en av allsvenskans bästa spelare med sex mål och sex assist från augusti till säsongsavslutningen.

Haksabanovic har nu sex månader kvar på utlåningen i Peking, men han kunde ha bytt klubb redan i vinter. Enligt Expressen försökte regerande svenska mästarna köpa loss Haksabanovic från West Ham och klubben ska även ha kommit överens om en prislapp för spelaren.

I slutändan gick övergången inte igenom och enligt tidningen kommer han nu vara kvar i Norrköping till sommaren innan han ser ut att bli såld till en utländsk klubb av West Ham. PL-klubben betalade knappa 30 miljoner för Haksabanovic när de köpte honom från Halmstads BK sommaren 2017.

Publicerad 2020-02-11 kl 15:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå