Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zenitanfallaren: ”Tottenham var intresserat av mig i januari”

Sillybloggen

Zenit St Petersburgs anfallsbjässe Artem Dzyuba öppnade flera ögon under VM 2018 och han har sedan imponerat stort i ryska ligan och Europatävlingar. Den här säsongen har den 1,97 meter långe ryssen stått för 13 mål och elva assist på 26 matcher i alla turneringar, något som verkar uppmärksammat Tottenham.

Enligt spelaren själv visade klubben intresse i vintras.

– Den här vintern, såg jag att några sa någonting. Men ingen visste något. Sedan när Harry Kane blev skadad så kontaktade folk mig. Från José Mourinho som jag förstod det. Men det var runt nyår, så Zenit sa nej. Det är allt, säger han i det tyska tv-programmet Russia 24, enligt Daily Mail.

– Om Tottenham verkligen ville ha mig tror jag att de hade varit mer ihärdiga. Med det sagt, så fanns intresset verkligen där.

Harry Kane blev skadad under januari och ser ut att kunna missa resten av säsongen. Tottenham värvade under vinterfönstret in anfallsförstärkning i form av Steven Bergwijn från PSV.

Annons
Publicerad 2020-02-11 23:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto