POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Kazakisk klubb bekräftar: Mahlangu stannar den kommande säsongen

May Mahlangu var en av nyckelpjäserna i det Helsingborgs IF som skördade stora framgångar i inledningen av 10-talet. Mittfältaren noterades för åtta mål och nio assist när HIF vann SM-guld 2011, svenska cupen 2010 och 2011 och sydafrikanen blev själv utsedd till allsvenskans bäste spelare 2011.

Efter HIF har karriären, förutom en kort sejour i IFK Göteborg, även tagit Mahlangu till Turkiet, Belgien, Bulgarien och Kazakstan. I det sistnämnda landet spelade han för Ordabasy på lån 2019 och nu står det klart att han återvänder till klubben. Ordabasy meddelar nämligen på sin hemsida att 30-åringen har skrivit på ett avtal för att spela med klubben, efter att hans kontrakt med Ludogorets löpte ut i vintras.

Förra säsongen gjorde Mahlangu tre mål och två assist på 29 matcher för klubben. Klubben slutade förra säsongen trea i landets högstaliga, och Ordabasys enda titel i historien är en seger i kazakiska cupen 2011.

Publicerad 2020-02-12 kl 15:15

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå