POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Tackade nej till Liverpool - för att få annan tränare: "Älskar Jürgen, men var dags för något annat"

När Ilkay Gündogan spelade i Dortmund hade han Jürgen Klopp som huvudtränare under fyra säsonger. Efter säsongen 2015 lämnade Klopp för Liverpool – och rapporteras då ha försökt locka med sig mittfältaren.

Så blev det dock inte och Gündogan valde i stället att 2016 skriva på för Manchester City. För Youtube-kanalen FantasyPL, enligt Daily Mail, förklarar han varför det inte blev Liverpool.

– Jag tror på att ställas inför utmaningar. Om jag inte gör det och tar mig utanför min trygghetszon så kommer inget förändras och då kommer jag inte blir bättre. Jag hade fyra jättebra år med Jürgen och jag älskar honom som person och som manager men jag kände att var dags för något annat, säger Gündogan.

Publicerad 2020-02-12 kl 15:17

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå