POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Barça överens med "La Real" om Isaks rival

Luis Suarez och Ousmane Dembele har nyligen skadat sig, vilket gör att Barcelona kan få dispens för att värva en spelare, som är kontraktslös eller som spelar i Spanien, trots att transferfönstret är stängt. Inom 72 timmar kommer klubben få grönt ljus att ta in ett nyförvärv, skriver tidningen Sport. Efter förbundsbeslutet ska Barça ha 15 dagar på sig att landa en affär.

Mundo Deportivo skriver, med hänvisning till TVE, att Barcelona redan har en överenskommelse med Real Sociedad om forwarden Willian José. Prislappen? Cirka 35 miljoner euro (omkring 370 miljoner kronor). Klubbarna dementerar dock de uppgifterna.

Enligt Marca är Willian José, som är svenske Alexander Isaks rival i kampen om speltid, det primära målet för Barcelona. Alternativen är Lucas Pérez (Alavés), Ángel Rodríguez (Getafe), Luis Suarez (Real Zaragoza) och Loren Morón (Real Betis).

Publicerad 2020-02-12 kl 09:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå