Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Sancho redo för United - men Liverpool vill utmana

Sillybloggen

Manchester United leder jakten på Jadon Sancho, det hävdar the Mirror. Tidningen följer nu upp Skys uppgifter under onsdagen om att 19-åringen kommer att lämna Borussia Dortmund i sommar och att United är intresserat av honom.

Sancho värderas till 120 miljoner pund (1,5 miljarder kronor), enligt Mirror. Hans kontrakt med Dortmund går ut sommaren 2022.

Tidningen skriver att forwarden är redo för en flytt till United och att han gärna flyttar till Premier League. Chelsea och Real Madrid ska också vara med i kampen om britten men Ole Gunnar Solskjærs lag sägs vara favorit till att ro hem Sanchos signatur.

Samtidigt skriver Daily Mail att Dortmund väntas kräva 100 miljoner pund (1,25 miljarder kronor) och att Liverpool är med i fajten om Sancho. Klubben sägs hoppas på att managern Jürgen Klopps relation till Dortmund ska hjälpa till i jakten på talangen. Enligt Daily Mail har Liverpool redan informerat Bundesliga-klubben om sin vilja att köpa Sancho.

Annons

Även Manchester City, där Sancho spelade tidigare, förväntas lägga bud på spelaren, uppger Daily Mail. Tidningen radar också upp fler intresserade klubbar, som nämnda Manchester United, Chelsea och Real Madrid. Men även Barcelona.

Sancho flyttade till Tyskland sommaren 2017 och har på 84 matcher för Dortmund gjort 29 mål och 40 assist.

Manchester Evening News uppgav under onsdagen att Manchester United planerar för minst tre nyförvärv till nästa säsong.

Publicerad 2020-02-13 08:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto