POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2d

Uppgifter: Barcelonas forwardsköp i fara

Efter skador på Luis Suarez och Ousmane Dembele har Barcelona, trots att transferfönstret stängt, den senaste tiden jobbat på att få in en ny forward. Klubben har sett ut att kunna få dispens av det spanska förbundet att värva antingen en klubblös spelare eller någon som håller till i Spanien just nu.

Men nu skriver Sport att köpet är i fara.

Enligt Sports uppgifter ifrågasätter förbundet Ousmane Dembélés skadetid: sex månaders frånvaro för en skada som vanligen tar tre och en halv månader. Därmed är det inte säkert att Barça får dispens för en värvning. Men Sport påpekar att Barça i dag ska presentera den medicinska dokumentationen för förbundet.

Den spelare som sägs ligga närmast en flytt till La Liga-jätten om den får grönt ljus att värva är Getafes 32-årige forward Angel Rodriguez, som den här säsongen gjort nio mål i ligan.

Publicerad 2020-02-14 kl 13:21

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå