Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ryskt intresse för ÖFK-backen: ”Skulle krävas ett rejält bud”

Sillybloggen

Inför förra säsongen valde Thomas Isherwood mellan Hammarby och Östersunds FK när han skulle återvända till Sverige. Valet föll på det sistnämnda, men nu kan mittbacken vara på väg att flytta igen. Enligt ÖP finns det intresse från en rysk klubb för 22-åringen

– Det är inget som jag har hört om. Det är möjligt att agenter hört sig för, men det finns inget konkret eller några samtal om det, säger ÖFK:s tränare Ian Burchnall till tidningen och fortsätter:

– Även om vi har det tufft ekonomiskt skulle det krävas ett rejält bud för att det skulle bli aktuellt.

Ishwerwood, som var ungdomsproffs i Bayern München, sa nyligen i en intervju med Fotbollskanalen att hans dröm är att komma så långt som möjligt i sin karriär.

– I dagens fotboll är det ute i Europa som man kommer som längst och där man gör som störst karriär. Det är klart att jag siktar på att göra det bra i allsvenskan och sedan vill man ju komma så långt som möjligt. Då handlar det om att komma ut i Europa igen. Det är det man siktar på, sa han då.

Annons

Isherwood, som har gjort tre landskamper för Sveriges U21-landslag, har kontrakt med ÖFK över säsongen 2022.

Publicerad 2020-02-17 19:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto