Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Karius uppges återvända till Liverpool – lämnar Besiktas i sommar

Sillybloggen

Loris Karius lämnade Liverpool sommaren efter att han blev stor syndabock för Liverpool i Champions League-finalen mot Real Madrid 2018. Målvakten stod för två rejäla misstag och tränaren Jürgen Klopp valde istället att värva in brassen Alisson Becker som förstemålvakt. Karius blev istället utlånad till Besiktas på ett två år långt lån.

Men det lånet går ut i sommaren och nu uppger The Athletic att det inte blir någon förlängning för målvakten i den turkiska storklubben. Besiktas har en option att göra övergången permanent för 7,25 miljoner pund, men sajten menar att klubben inte kommer att utnyttja den såvida inte det sker något dramatiskt över de kommande månaderna. Därmed ser Karius ut att återvända till Liverpool när lånet går ut.

Samtidigt menar The Athletic att tysken kan få det svårt att ta sig tillbaka in i Liverpool. Nyss nämnde Alisson är given förstemålvakt och bakom honom har klubben värvat in spanjoren Adrian, som har kontrakt även över den kommande säsongen.

Annons

Karius kom till Liverpool från tyska Mainz 2016 och totalt har det hittills blivit 49 matcher för Premier Leagues nuvarande serieledare.

Publicerad 2020-02-21 13:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto