Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Guldhjälten nära återkomst i Elfsborg

Sillybloggen

Sommaren 2019 lämnade Johan Larsson franska Guingamp för att återvända till Bröndby. Svensken skrev då på ett korttidskontrakt med den danska klubben, som löpte ut vid årsskiftet. Nu har ytterbacken flyttat hem till Borås och enligt BT kommer Larsson att presenteras av Elfsborg under nuvarande vecka.

– Vi har en dialog med många av våra tidigare spelare och självklart också med Johan Larsson, som dessutom är härifrån. Den dagen Johan bestämmer sig för att det är rätt att spela fotboll i Elfsborg igen kommer vi givetvis att ha en diskussion om det. Mer än så finns inte att säga i dagsläget, säger klubbchef Stefan Andreasson till tidningen.

Enligt tidningen ska parterna i stort sett vara överens om de personliga villkoren, där det nu bara återstår detaljer. Vidare skriver BT att avtalets längd kommer att vara på tre eller fyra år.

Larsson inledde sin karriär i Elfsborg – där han var med och vann SM-guld 2012 – innan han 2015 lämnade Borås för spel med danska Bröndby.

Annons

Tidigare har även FC Midtjylland och Lech Poznan uppgetts vara intresserad av 29-åringen.

Publicerad 2020-02-24 21:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto