Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Fostrad i Hammarby - skriver långt kontrakt med Brage: "En dröm"

Sillybloggen

Noa Williams har spelat i Hammarbys ungdomssektion och har även tre U17-landskamper för Sverige på CV:et. I fjol gjorde 18-åringen flytten från Stockholm till Borlänge för att träna med IK Brages ungdomsakademi. Klubben har sedan dess gillat vad har sett och nu belönas mittfältaren.

Under tisdagen meddelade nämligen IK Brage att de har skrivit ett kontrakt med mittfältaren – på fyra år.

– Det känns otroligt kul. En dröm som går i uppfyllelse och något man har jobbat för i stort sett under hela livet. Något som betyder väldigt mycket för mig och de närmsta i min omgivning. Det är ett kvitto på att jag gjort något bra men jag ser det även som ett första steg för mig i min karriär och jag är redo att bara fortsätta jobba hårt och älska fotboll, säger Williams till klubben.

Såhär säger Brages sportchef Ola Lundin om 18-åringen:

– Det är en stor talang som hela tiden tar steg i sin utveckling. Man ska inte springa för fort fram eller dra några slutsatser när det gäller unga spelare och ha i åtanke att Noa fyllde 18 så sent som i november, men det ska bli väldigt spännande att följa honom de kommande åren i Bragetröjan, säger han.

Annons

 

Publicerad 2020-02-25 20:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto