Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kroos avslöjar - kunde gått till engelsk storklubb: "Var i princip klart"

Sillybloggen

Tysklands landslagsmittfältare Toni Kroos lämnade sommaren 2014 Bayern München för spel i Real Madrid, men hade samtidigt lika gärna kunnat hamna i Manchester United. 30-åringen berättar nu att parterna var överens om en gemensam framtid, men att det sedan rann ut i sanden.

– David Moyes hade kommit för att träffa mig och kontraktet var i princip klart, men sedan fick Moyes sparken och Louis van Gaal kom in, vilket komplicerade saken, säger han till The Athletic och fortsätter:

– Louis ville ha tid att bygga sitt eget projekt. Jag hörde inte något från United på ett tag och började få problem. Sedan kom VM och Carlo Ancelotti ringde. Det var det.

Kroos har sedan flytten till Madrid 2014 varit “Marängerna” trogen och har sedan i maj i fjol avtal fram till sommaren 2023. Den här säsongen är han noterad för fem mål och åtta assist på 31 matcher i alla turneringar. Tysken har bland annat varit med och vunnit Champions League tre gånger och La Liga en gång med Real Madrid.

Annons
Publicerad 2020-02-25 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto