Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Real sägs krävas på 500 miljoner för norrman: "Såg om det på Snapchat"

Sillybloggen

Den norske forwarden Alexander Sørloth gör succé i Trabzonspor, och just nu ryktas han till Real Madrid.

24-åringen själv har bemött spekulationerna, i Adresseavisens podcast Rasmus & Saga. I podcasten berättar Sørloth att han inte hört någonting från La Liga-jätten.

– Nej, jag har hört lite mycket som ni har gjort. Rykten snurrar runt, men jag har inte hört något direkt, säger forwarden.

– Det är lite speciellt. Jag satt i omklädningsrummet innan matchen mot Besiktas (då Sørloth gjorde två mål) och såg på Snapchat att det var enorm aktivitet i vår kompisgrupp. Då hade någon skickat in om den artikeln. Det var lite speciellt att se innan en match. Jag fick bara försöka använda det så bra jag kunde och för att bygga upp självförtroendet. Och det gör det ju.

Annons

Han förklarar återigen att han inte vet om det ligger någon sanning i ryktena.

– Men oavsett är det fint att bli ihopkopplad med Real Madrid.

Det turkiska mediet Asist Analiz, som lett rapporteringen i frågan, har följt upp nya uppgifter om norrmannen. Sajten hävdar att de Real Madrid-scouter som tittat på Sørloth i Turkiet fått svar av Trabzonspor att prislappen ligger på 50 miljoner euro (runt 530 miljoner kronor).

Just nu är den tidigare Crystal Palace-floppen utlånad från Premier League-klubben till Trabzonspor, men den turkiska klubben har möjligheten att via en option i avtalet köpa loss Sørloth för sex miljoner euro. Därefter kan man alltså sälja honom vidare och göra en stor vinst.

Norrmannen har gjort 19 mål på 22 ligamatcher och totalt 24 tävlingsmål den här säsongen.

Publicerad 2020-02-25 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto