Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ryskt bud på Hammarbys nyckelspelare - Bajen sa nej

Sillybloggen

Darijan Bojanic kom till Hammarby efter att ha lämnat Helsingborg inför fjolårssäsongen. Under 2019 var han en viktig spelare i det Hammarby som var med och slogs om SM-guldet. Bojanic ryktades bort från klubben men i januari stod det klart att mittfältaren skrev på ett nytt avtal med Hammarby, ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2023.

– Att Hammarby vill detta är ett tecken på att man har gjort någonting bra, så det känns jäkligt skönt att ha det här på plats, sa Bojanic då till klubbens hemsida.

Det ryska transferfönstret stängde 21 februari och men nu kommer uppgifter som menar att en rysk klubb ska ha varit intresserade av Hammarbys nyckelspelare. Det är Expressen som skriver att det handlar om ryska Sotji som alltså ska ha velat köpa loss Darijan Bojanic. Expressen skriver vidare att Bajen inte ska ha varit intresserade av någon affär och därav tackade nej.

– Det var inte ens ett seriöst bud, säger Jesper Jansson till FotbollDirekt.

Annons

Bojanic spelade 29 matcher för Hammarby i fjol och noterades för fyra mål och tio assist.

Publicerad 2020-02-25 18:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto