Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter dopningsavstängning - Josh Wicks klar för ny klubb

Sillybloggen

Den tidigare Sirius-målvakten, Josh Wicks, stängdes av under två års tid efter att han testats positivt för bruk av kokain inför säsongstarten 2018. I april går avstängningen ut och i samband med att Josh blev klar för podcasten ”Lundh live” sa han så här om sin nästa klubbadress:

– Jag har inget konkret. Självklart skulle jag vilja stanna i Sverige och allsvenskan. Jag vill stanna och satsa på bli en av de bästa målvakterna i ligan. Sedan finns det intresse från klubbar utanför Sverige också. När avstängningen löpt ut får jag se till mina alternativ och fundera på vad som är bäst. Men jag skulle föredra att stanna i Sverige och bli krönt som ligans bäste målvakt, sa han till Fotbollskanalen tidigare.

Nu kommer uppgifter om Wicks nya klubbadress. Det är UNT som skriver att amerikanen är klar för en återkomst i AFC Eskilstuna och att värvningen väntas presenteras i dagarna.

Annons

– Jag kan inte kommentera det, säger Wicks agent Glenn Bovin till UNT.

Wicks avstängning löper ut den 17 april.

 

Publicerad 2020-02-26 21:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto