Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Två Premier League-lag på jakt efter Thomas Partey

Sillybloggen

Säsongen 2015/16 kom Thomas Partey till Atlético Madrid och har denna säsong noterats för 23 matcher och två mål i Atlético-tröjan. Den senaste tiden har det rapporterats att flera storlag är ute efter 26-åringen samtidigt som lagets tränare Diego Simeone har slagit fast att mittfältaren ska stanna kvar i klubben.

Nu skriver Carrusel Deportivo sin ägs av Cadena SER att Atlético Madrid har jobbat för att förlänga kontraktet med Partey samt med att försöka höja 26-åringens utköpsklausul, som för tillfället rapporteras ligga på 50 miljoner euro. Sajten skriver vidare att intresset ska vara särskilt stort från två Premier League-klubbar. Två storlag “som ska vara vara vana att betala 80 miljoner kronor för en central försvarare”.

Noterbart i sammanhanget är att Liverpool betalade cirka 80 miljoner euro för Virgil van Dijk samtidigt som Manchester United betalade ungefär samma summa pengar för Harry Maguire.

Annons

Thomas Partey har kontrakt med Atlético Madrid fram till sommaren 2023.

Publicerad 2020-02-29 17:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto