POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Manchester United uppges närma sig Sancho - beräknas kosta mer än Pogba

Jadon Sancho har blommat ut rejält den här säsongen i tyska Borussia Dortmund. På 22 matcher har 19-årigen mäktat med hela 14 mål och är en stor anledning till att Dortmund är med i toppen av Bundesliga och slåss om Europa-platserna.

Engelska The Mirror rapporterade tidigare att mittfältaren kommer att lämna Borussia Dortmund till sommaren och nu skriver Daily Telegraph att Manchester United är den klubb som är närmast Sanchos underskrift.

Tidningen skriver att Manchesterklubben ska vara redo att betala en rejäl summa pengar för att inte gå miste om den lovande spelaren – en summa som rapporteras överstiga Paul Pogbas transfersumma på 90 miljoner pund (cirka 1,1 miljard kronor). Blir det några pengar för Sancho då? Jodå, Telegraph menar att Sancho kan skriva ett kontrakt som innebär en veckolön på 200 000 pund. Vilket är svindlade 2,4 miljoner kronor i veckan.

Jadon Sancho har kontrakt med Borussia Dortmund fram till juni 2022.

Publicerad 2020-03-02 kl 13:54

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto