Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Motsägelsefulla uppgifter: Ronaldo vill återvända till Real, eller?

Sillybloggen

Ni vet känslan när man sitter på något intressant, men råkar inse att man har sagt för mycket när man väl delar med sig av det?

Så verkade vara fallet för den spanske journalisten Edu Aguirre under det spanska radioprogrammet “El Chiringuito TVs” senaste sändning.

Under söndagens El Clasico återfanns ett familjärt ansikte på Santiago Bernabeaus läktare. Cristiano Ronaldo hade rest till Madrid för att stötta sitt forna lag, eftersom Juventus toppmöte mot Inter blev uppskjutet på grund av Corona-virusets hastiga intåg i norra Italien.

Men enligt den spanske journalisten Edu Aguirre på spanska radioprogrammet “El Chiringuito TV” kom det mer från Ronaldos besök i Madrid än en 2-0 vinst för Real mot Barcelona.

Annons

Aguirre rapporterade efter matchen att Ronaldo har en önskan om att återvända till Real Madrid.

– Jag vet säker att Cristiano har en önskan om att återvända till Real Madrid, sade Aguirre till Chiringuito TV. Han kände kärleken från Madrid när han kom till Bernabeau, han var spänd.

Men Aguirre verkade sedan helvända och spela sedan ned sina egna uppgifter genom att fortsätta att säga:

– Just nu är han helt fokuserad på Juventus, men man vet aldrig i fotboll. Jag vet inte vad som händer i framtiden, det vet ingen.

Sillybloggen lär få anledning att återkomma i den här frågan för ytterligare ett varv på sillyseasonkarusellen.

Publicerad 2020-03-02 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto