POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Testades av HIF - nu får Karic chansen av Peking

Nermin Karic har tillhört Serie A-klubben Genoa men sitter nu med ett utgående kontrakt. 20-åringen följde nyligen med Helsingborgs IF på träningslägret till Cypern men tränaren Olof Mellberg var tydlig med att klubben inte kommer skriva kontrakt med mittfältaren.

När IFK Norrköping under måndagen presenterade sin matchtrupp mot division 1-laget FC Linköping City fanns Italien-proffsets namn med. Nu får Nermin Karic alltså chansen att visa upp sig Peking-tröjan under måndagskvällen.

– För mig är det väldigt viktigt att allt ska klaffa. Att det är en bra ledning, att de har en filosofi som utvecklar spelare. Som tror på mig och som kan ge speltid. Klubben och miljön är betydligt viktigare än nivån det handlar om, sa Nermin Karic till Norrköpings tidning för ett tag sedan.

Karic har tidigare spelat för både IFK Norrköping och Sylvia.

Publicerad 2020-03-02 kl 14:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto