POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Mourinho med bud - vill köpa loss Smalling

Manchester United lånade inför den här säsongen ut den engelske mittbacken Chris Smalling till Roma och där har mittbacken imponerat. 30-åringen har än så länge noterats för 25 matcher i den italiensk klubben och det har resulterat i två mål och en assist.

Tidigare i år uttalade sig Romas sportchef, Gianluca Petrachi, om att Roma kan tänka sig att köpa loss den tidigare Chris Smalling samtidigt som Ole Gunnar Solskjær sägs vara intresserad av att ta tillbaka sin försvarare. Men nu ser en ny aktör ut att lägga näsan i blött – som inte är helt främmande för Smalling.

Det är Tuttosport som skriver att José Mourinho och hans Tottenham ska vara intresserade av att köpa loss Smalling. Enligt sajten har Londonklubben redan lagt ett bud på 17 miljoner pund (cirka 200 miljoner kronor).

Publicerad 2020-03-03 kl 15:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto