POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Efter Rangnick-uppgifterna - Serie C-klubb uppges drömma om Ibrahimovic

Milano-laget Monza toppar italienska tredjeligan, Serie C, i överlägsen stil. Italiens tidigare premiärminister och Milans förre ägare Silvio Berlusconi, 83, basar över klubben, ihop med sin vapendragare från Milan-tiden Adriano Galliani. Därmed har även Zlatan Ibrahimovic kopplats ihop med klubben, då duon basade över Milan under Ibrahimovics första sejour i klubben. Galliani sa i december i fjol så här:

– “Ibras” agent föreslog att jag skulle prata direkt med Zlatan, så jag föreslog ett kontrakt över två och ett halvt år. Jag sa till honom: “Kom till oss, du kan stanna i sex månader i Serie C, då vi nästa säsong spelar i Serie B och om två år kommer vi att vara i Serie A”, sa han enligt Football-Italia.

I sommar kan frågan möjligen bli aktuell igen, skriver italienska tidningen Corriere della Sera. Tidningen rapporterar, utifrån MilanLives uppgifter, att Monza hoppas kunna värva svensken om anfallaren lämnar Milan i sommar. Detta efter rapporterna om att det framöver kan bli en rockad i Milans ledning.

Expressen uppgav senast under tisdagskvällen att tränaren Stefano Pioli, samt direktörerna Zvonomir Boban och Paolo Maldini kommer att lämna Milan i sommar och att i stället Ralf Rangnick kommer att komma in och ta över både sportchefs- och tränararbetet i den italienska klubben. Enligt Expressen kan det påverka en eventuell förlängning med Ibrahimovic, som har avtal över den här säsongen.

Publicerad 2020-03-04 kl 11:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto