Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ronaldos CL-drömmar – uppges vara i kontakt med PSG

Sillybloggen

Under söndagens El Clasico återfanns ett familjärt ansikte på Santiago Bernabeaus läktare. Cristiano Ronaldo hade rest till Madrid för att stötta sitt forna lag men den spanske journalisten Edu Aguirre menade att stjärnan även hade annat i kikaren.

– Jag vet säker att Cristiano har en önskan om att återvända till Real Madrid. Han kände kärleken från Madrid när han kom till Bernabeau, han var spänd, sa Aguirre till Chiringuito TV men fortsatte senare lite oväntat med:

– Just nu är han helt fokuserad på Juventus, men man vet aldrig i fotboll.

Men nu kommer spanska Diario Gol med ett tydligare besked gällande Ronaldos planer. Enligt sajten vill anfallaren vinna Champions League igen och om du frågar 35-åringen själv så är chanserna störst i Paris Saint-Germain. Juventus förlorade första åttondelsfinalen av två mot Lyon med 1-0 och om laget åker ur är alltså Ronaldo öppen för att lämna Turin-laget.

Annons

Tidningen skriver vidare att Ronaldo är i samtal med PSG:s ägare Nasser Al-Khelaifi och att Ronaldos flickvän, Georgina Rodriguez, ska titta på lägenheter i Paris.

Anfallarens avtal med Juventus sträcker sig fram till sommaren 2022

Publicerad 2020-03-04 15:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto