Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kane överväger sin framtid - värderas till skyhög summa

Sillybloggen

Harry Kane, 26, är fostrad i Tottenham och har under senaste åren agerat frontfigur för klubben. Den här säsongen har han dock haft stora skadeproblem, är ännu inte tillbaka i spel igen och uppges nu även överväga sin framtid i Londonklubben, då det möjligen inte blir spel i Champions League nästa säsong. Tottenham är just nu på sjundeplats i ligan med fem poäng upp till Chelsea, som är fyra, på sista Champions League-platsen.

Enligt engelska tidningen The Telegraph kan Tottenham möjligen få svårt att övertyga anfallaren, som har avtal med klubben till sommaren 2024, om att stanna i klubben just för att det möjligen inte blir spel i Champions League nästa säsong. Uppgifterna gör också gällande att Tottenham värderar stjärnspelaren till 150 miljoner pund, drygt 1,8 miljarder kronor vid en försäljning.

Kane är den här säsongen noterad för 17 mål och två assist på 25 matcher. Kane har under senaste säsongerna gjort 17, 30, 29, 25 och 21 mål i Premier League.

Annons
Publicerad 2020-03-04 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto