Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arsenal ryktas kunna köpa duo för 500 miljoner

Sillybloggen

Arsenal ser ut att vilja förstärka sitt lag i sommar. Två spelare som man nu kopplas ihop med? Gents målspruta Jonathan David och Feyenoords mittfältare Orkun Kökçü.

Goal.com skriver att forwarden David är ett alternativ när Pierre-Emerick Aubameyang nu är aktuell för en flytt bort från klubben. Kanadensaren har gjort 23 mål den här säsongen och står högt upp på Arsenals önskelista, enligt sajten. Arsenal ska ha scoutat honom regelbundet den här säsongen.

17,5 miljoner pund (omkring 210 miljoner kronor) förväntas vara nog för att få belgiska Gent att gå med på en affär rörande David.

Vidare skriver Daily Mail att Arsenal är intresserat av Feyenoords mittfältare Orkun Kökçü. London-klubben sägs vilja få till en deal innan EM i sommar, eftersom han förväntas visa framfötterna för Turkiet under mästerskapet.

Annons

Arsenal ska ha inlett förhandlingar om Kökçü. Feyenoord vill förlänga 19-åringens avtal, som går ut 2023, men klubben är inte säker på att man kommer att kunna nå en överenskommelse.

Daily Mail skriver att turken är en prioriterad värvning i sommar för Arsenals tekniske direktör Edu.

Tidningen nämner en potentiell övergångssumma på 23 miljoner pund (omrkring 280 miljoner kronor).

Publicerad 2020-03-05 20:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto