Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kane uppges överväga flytt - öppen för Manchester United

Sillybloggen

Tottenhams engelske anfallare Harry Kane rapporterades under onsdagen överväga att lämna Londonklubben i sommar med anledning av att han vill spela Champions League-fotboll nästa säsong, något Spurs möjligen inte får göra, då laget i dagsläget är på sjundeplats och har fem poäng upp till fyran Chelsea på sista Champions League-platsen.

Nu följer engelska tidningen Daily Telegraph upp gårdagens rapportering om Kane och ringar in fyra klubbar som har råd med anfallaren och kan möta dennes ambitioner, vilket är Real Madrid, Manchester United, Paris Saint-Germain och Manchester City. Goal tar samtidigt vid med uppgiften att Kane skulle vara intresserad av en flytt till Manchester United i sommar.

Kane har under den här säsongen haft skadeproblem, men är hittills noterad för 17 mål och två assist på 25 matcher totalt. Anfallaren har avtal med Spurs till sommaren 2024.

Annons
Publicerad 2020-03-05 09:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto