POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Peking bekräftar - Kasimpasa-ytter tränar med laget: "Hamnat i frysboxen"

IFK Norrköping gav under onsdagen besked om att norske 21-åringen Tobias Heintz kommer att träna med laget under den här veckan. Yttern har en bakgrund i bland annat turkiska klubben Kasimpasa och norska klubben Sarpsborg, men har även representerat det norska U21-landslaget.

– När möjligheten dök upp med Tobias kunde vi inte tacka nej. Vi kommer att bekanta oss med varandra under veckan och därefter fatta beslut om framtiden, säger Pekings manager Jens Gustafsson i en kommentar på föreningens hemsida.

Heintz är under den här säsongen noterad för ett mål och en assist på elva framträdanden med Kasimpasa i alla turneringar. Senast han gjorde en match med laget var i slutet av december i fjol. Heintz har kontrakt med den turkiska klubben till sommaren 2022, men har hamnat i frysboxen där.

– Han var jäkligt bra där (i Sarpsborg) och jag såg honom i en U21-match mot Holland där han också var bra. Nu har Tobias hamnat i frysboxen som man säger. Han har väl hunnit med två-tre tränare och några sportchefer, säger IFK:s chefsscout Stig Torbjörnsen till NT.

 

Publicerad 2020-03-05 kl 07:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto