Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk tidning: Liverpool intresserat av Coutinho

Sillybloggen

I januari 2018 köpte Barcelona loss Philippe Coutinho från Liverpool, för omkring 1,6 miljarder kronor. Men superaffären blev inte så lyckad som La Liga-jätten hade hoppats på.

Efter att succén uteblivit valde Barcelona att låna ut den offensive brassestjärnan till Bayern München i somras. Bundesliga-giganten har möjligheten att köpa loss Coutinho i sommar för omkring 1,25 miljarder men just nu är det oklart om klubben vill det.

27-åringen har inte slagit i taket i Tyskland. Han har gjort nio mål och åtta assist på 31 tävlingsmatcher.

Nu skriver Sport att Barcelona ser över vilka olika alternativ som finns rörande Coutinho om Bayern inte beslutar sig för att köpa spelaren. Någon framtid i Barcelona sägs han inte ha.

Sport hävdar att Liverpool och Paris Saint-Germain är intresserat av Coutinhos situation och att de kan överväga att slå till om det blir tal om en flytt från den katalanska storklubben.

Annons

Vidare menar tidningen att Barcelona även kan tänka sig att låta Coutinho bli en del av en eventuell affär som tar en superstjärna till klubben, exempelvis Neymar (som spelar i PSG just nu).

Publicerad 2020-03-05 19:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto