Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Palace förlänger med 72-årige Hodgson

Sillybloggen

Crystal Palace-tränaren Roy Hodgson, som bland annat har en bakgrund som förbundskapten för Englands A-landslag och som tränare i Halmstads BK, Örebro SK och Malmö FF, tog under 2017 över Londonklubben, som just nu är tolva i Premier League.

Nu meddelar Palace att Hodgson, 72, kommer att stanna i klubben ett tag till, då parterna har kommit överens om ett nytt kontrakt till sommaren 2021.

– Jag är glad över att vi har funnit en överenskommelse om att förlänga mitt kontrakt. Jag är stolt över det vi har uppnått sedan jag kom hit för två och ett halvt år sedan och jag ser fram emot att fortsatt arbeta tillsammans under en överskådlig framtid, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Palaces ägare Steve Parish om förlängningen:

– Jag är väldigt glad över att vi har kommit överens med Roy om att förlänga hans kontakt med klubben för att han ska hjälpa oss under den här perioden med det enastående arbetet han har gjort för att vi ska vara stabila i högstaligan.

Annons

Publicerad 2020-03-06 12:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto