Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pogbas bror: "Vill att min bror går till Real Madrid"

Sillybloggen

Manchester United-stjärnan Paul Pogba har under den här säsongen haft stora skadeproblem, men samtidigt fortsatt placerats i andra klubbar, däribland Juventus och Real Madrid. Om Pogbas bror Florentin Pogba får bestämma blir det dock härnäst en flytt för fransmannen i sommar till Spanien.

– Det är just nu inte så mycket snack om det, men jag har alltid sagt att jag vill att min bror går till Real Madrid. Det finns inget problem med pengar eftersom att Madrid kan betala. Jag vet inte hur mycket Paul är värd och det är mycket politik i fotboll. Det startade med att Ronaldo gick till Real Madrid för 94 miljoner euro, lite över en miljard kronor och sedan har det fortsatt, säger Florentin Pogba till El Chiringuito.

Paul Pogba anslöt sommaren 2016 till Manchester United från Juventus. Sedan tidigare har han även en bakgrund i Uniteds akademi, men lämnade för Juventus 2012. Den här säsongen är han noterad för två assist på åtta matcher i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2020-03-10 21:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto