Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Toivonen om allsvenskan: "Inte läge att uttala sig"

Sillybloggen

Ola Toivonen har tidigare aviserat att han känner sig klar utomlands och att han ser sig själv vända tillbaka till Sverige i sommar.

Den tidigare landslagsforwarden har kopplats ihop med Malmö FF och Djurgården. I en intervju med Fotboll Skåne har MFF:s sportchef Daniel Andersson beskrivit Toivonen som en “sjukt intressant spelare” och Djurgårdens sportchef Bosse Andersson har slagit fast följande för fotbolldirekt.se:

– Han vill väl hem. Det undgår väl ingen. Klart att han vill bo i Stockholm. Jag vill inte uttala mig om Toivonen, däremot så vet jag att han säkert har intresse av att komma hem.

Just nu spelar Toivonen för Melbourne Victory. Hans kontrakt går ut i maj och eftersom coronaviruset även spridit sig till Australien (Toivonens lag befinner sig i en 14-dagarskarantän efter en bormatch på Nya Zeeland) talar mycket för att 33-åringen gjort sin sista match för Melbourne.

Annons

– Ja, så måste det väl bli. Vi får se vad som händer med allt, ingen har några svar nu en söndagkväll. Det är sex, sju matcher kvar i ligan och sedan slutspel, vi får se hur veckan utvecklar sig och hur många nya fall det blir. Vi ligger lite efter hela världen med allt här. Före tidsmässigt, men efter infektionsmässigt, säger Toivonen till Aftonbladet.

Om han kommer att spela i allsvenskan framöver vill forwarden inte kommentera just nu.

– Det känns inte som läge att uttala sig om det, som hela läget är nu.

Publicerad 2020-03-16 19:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto