Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tidigare landslagsspelaren: "Grealish är perfekt för Liverpool"

Sillybloggen

Aston Villa-mittfältaren Jack Grealish, 24, har varit en het potatis på transfermarknaden den senaste tiden samtidigt som 24-åringen har ryktats för en övergång till Manchester United. Aston Villa placerar sig för tillfället på nedflyttningsplats med två poäng upp till säker mark. Om nu laget åker ur högstaligan menar dock den assisterande tränare för Derby County och tidigare engelska landslagsspelaren Kevin Philips att Grealish är perfekt för Jürgen Klopps Liverpool.

– Liverpool är i ett skede där de kan spendera på världens bästa. De bästa spelarna i världen vill komma och spela för Liverpool och Klopp. Han har en viss spelstil och Klopp kommer inte köpa någon såvida han inte passar in i hans system, säger förre Premier League-anfallaren till Football Insider och fortsätter:

– Jack Grealish är perfekt för Liverpool. Om Villa åker ner är jag säker på att han kommer att gå vidare. Kan han spela för Liverpool? Han är den enda i de tre eller fyra lagen i botten som kan passa in i det laget. De kommer säkert att rikta in sig på spelare från topplag utomlands och runt om i världen.

Annons

Jack Grealish kontrakt med Aston Villa sträcker sig fram till sommaren 2023.

Publicerad 2020-03-17 11:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto