POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Coutinho kan återvända till Premier League

Chelsea visar intresse för Philippe Coutinho, rapporterar den spanska tidningen Sport. Den brasilianske landslagsmannen är utlånad till Bayern München, från Barcelona, där han den här säsongen gjort åtta mål på sex matcher.

Lånekontraktet går ut nu i sommar och när fotbollen väl kommer igång igen rapporteras han nu alltså kunna hamna i London och Chelsea. Enligt Sport rör det i så fall sig om ett nytt lån (kontraktet med Barca löper till 2023) med en köpoption. 

Enligt Sport visar även italienska Inter intresse för Coutinho. Bayern München rapporteras ha en utköpsklausul inskriven i låneavtalet som ligger på 120 miljoner euro, motsvarande över 1,3 miljarder kronor. 

Publicerad 2020-03-18 kl 15:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto