POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Mållös i ligan sedan september - nu kan Bale lämna gratis

Coronaviruset har slagit hårt mot europeiska klubbar men det stoppar inte Real Madrid från att planera inför återuppstarten. Tanken var att Gareth Bale skulle fylla Ronaldos tomrum men riktigt så har det inte blivit då Bale står mållös sedan september ifjol. Och nu är den spanska storklubben tydliga med att Gareth Bale inte är inräknad i klubbens planer.

Spanska tidningen Marca skriver att 30-åringens lön är skyhög och att Real inte har råd med en sådan dyr spelare – som knappt spelar. Bale var nära en flytt till Kina i de senaste transferfönstret, men övergången sprack i sista stund. Nu skriver Marca att Gareth Bale kan lämna Real Madrid till sommaren – gratis. Rapporteringen om Bales nya klubbadress har alltså bara börjat…

30-åringens kontrakt med klubben går ut sommaren 2022.

 

Publicerad 2020-03-18 kl 13:48

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto