POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Barças nya plan - byta bort spelare för att få drömduo

Uppskjutna ligor innebär att klubbarna inte får sådana intäkter de vanligtvis är vana vid. Enligt goal.com, som i sin tur hänvisar till Mundo Deportivo, har nu Barcelona råddat om sina planer för att knyta till sig sin drömduo – Inters Lautaro Martinez och PSG:s Neymar, som båda har ryktats till klubben. Uppgifterna gör gällande att Barça kan byta bort Philippe Coutinho och Ousmane Dembele för att knyta till sig den Neymar och Martinez.

Nyligen uppgav ESPN att PSG kan vara berett att sälja Neymar för en summa på runt 1,6 miljarder kronor. Lautaro Marinez å sin sida uppges följas av Barcelona, men även Manchester City och Chelsea ska vara intresserade.

Publicerad 2020-03-19 kl 09:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto