POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Zlatan ”mot ett farväl” - Milan letar ersättare hos konkurrenten

Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i Milan kommande säsong är ännu höljd i dunkel. Det har förekommit uppgifter i italiensk press att han ska vara missnöjd och att han kommer att lämna klubben i sommar, i samband med att hans kontrakt med klubben löper ut.

Nu skriver La Gazzetta dello Sport att det lutar mot att Zlatan tar ”ett farväl”, och enligt tidningen letar Milan ersättare i en konkurrerande klubb. Uppgifterna gör gällande att de rödsvarta visar intresse för Napoli-polacken Arkadiusz Milik, 26, och att förhandlingar är inledda. Det skulle kunna skapa en kedjereaktion. La Gazzetta dello Sport skriver att Napoli i sin tur kan ersätta Milik med Real Madrids bänknötare Luka Jovic.

Publicerad 2020-03-20 kl 08:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto