POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Chelsea uppges utnyttja återköpsklausul - slår Barcelona i jakten på anfallare

Jeremie Boga lämnade sommaren 2018 Chelseas U23-lag för spel i Sassuolo. Boga, som till viss del är fostrad i Chelsea, hade under en längre tid blivit utlånad till flera olika klubbar och fick därmed till slut igenom en permanent övergång.

Boga fick förra säsongen gott om speltid, men har under den här säsongen även börjat leverera poäng med åtta mål och fyra assist hittills på 24 framträdanden i Serie A. Det har lett till intresse från större klubbar, däribland Barcelona, enligt spanska tidningen Sport. Men enligt engelska tidningen Daily Mail är än dock Chelsea i förarsätet om att värva tillbaka den 23-årige anfallaren.

Den engelska tidningen rapporterar att Chelsea har en återköpsklausul på 14 miljoner euro, drygt 156 miljoner kronor som klubben planerar att utnyttja i sommar. Boga har samtidigt kontrakt med Sassuolo till sommaren 2022.

Publicerad 2020-03-21 kl 23:16

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto