Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Inters möjliga plan: värva Premier League-stjärnorna

Sillybloggen

Barça kan skapa en kedjereaktion. Klubben har under en längre tid uppgetts vilja värva Inter-anfallaren Lautaro Martinez, 22. Om värvningen skulle gå i lås har Inter en plan, enligt Football-Italia, som i sin tur hänvisar till La Gazetta dello Sport.

Tidningen uppger att Milanoklubben i sådana fall skulle rikta sin blick mot Premier League för att försöka värva Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang, 30, och Chelseas Olivier Giroud, 33.

Uppgifterna gör gällande att Arsenal kan sälja Aubameyang i sommar för att få pengar för honom. Kontraktet med Londonlaget sträcker sig till sommaren 2021.

Vad gäller Giroud går hans avtal med Chelsea ut i sommar och då skulle Inter kunna knyta till sig honom på en fri transfer.

Inter ska dock inte vara ensamt om att vara intresserat av Aubameyang och Giroud. Det har cirkulerat uppgifter om att Arsenal-gabonesen är på Barcelonas och Manchester Uniteds radar medan Chelsea-fransmannen sägs intressera Lazio.

Annons
Publicerad 2020-03-21 11:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto