Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Coutinho kan göra "chockflytt" till Italien

Sillybloggen

Philippe Coutinho, 27, har under senaste tiden varit på tapeten i europeisk media. Brassen blev inför den här säsongen utlånad från Barcelona till Bayern München, men har möjligen inte en framtid i någon av klubbarna. Coutinho har avtal med Barcelona till sommaren 2023, samtidigt som Bayern har en option om köp, men trots det har det rapporterats om intresse från bland annat Chelsea och Liverpool i Premier League.

Nu uppger Tuttosport att även Inter är intresserat av att värva brassen. Om Lautaro Martinez, som bland annat kopplats ihop med Barcelona, lämnar klubben kan Coutinho komma in som en form av ersättare, då han och Christian Eriksen skulle kunna spela bakom Romelu Lukaku på topp i laget. Det skulle även bli en comeback i klubben för brassen, som först kom till Inter 2008.

Coutinho tillhörde den italienska klubben mellan 2008 och 2013, men med utlåningar till Vasco da Gama och Espanyol däremellan. 27-åringen slog aldrig igenom ordentligt i klubben och fick i stället senare sitt absoluta genombrott i Liverpool.

Annons
Publicerad 2020-03-21 16:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto