POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Neymar kan göra sig omöjlig - har gett tydligt besked till Barcelona

Paris Saint-Germains brassestjärna Neymar, 28, anslöt sommaren 2017 från Barcelona, men har i olika omgångar sedan dess kopplats ihop med en flytt tillbaka till den spanska storklubben. Förra sommaren var ämnet uppe på tapeten igen, kanske mer än någon gång tidigare, då PSG:s sportchef Leonardo även gick ut och meddelade att brassen skulle kunna lämna klubben.

– Neymar kan lämna PSG om det kommer ett erbjudande som passar alla. Men i dag vet vi inte om någon vill köpa eller till rätt pris. Allt det blir inte klart på en dag, det är säkert, sa han till den franska tidningen Le Parisien då.

Trots det blev Neymar kvar och trots återkommande rapporter om att det är möjligt med en comeback i Barcelona skrev Le10 Sport i fredags att PSG hoppas på att förlänga brassens avtal, som sträcker sig till sommaren 2022. Däremot gjorde uppgifterna gällande att parterna just nu är långt ifrån en överenskommelse.

Enligt spanska tidningen Sport har i stället Neymar fortsatt siktet inställt på en återkomst till Barcelona. Sport uppger att de som arbetar för Neymar har varit tydliga gentemot Barcelona om att brassen vill tillbaka till klubben i sommar.

“Ja, ja och ett väldigt klart ja”, skriver den spanska tidningen om Neymars företrädares besked till Barcelona.

Neymar ska vara redo att tvinga sig bort från PSG och göra allt som krävs för att få igenom en flytt. Detta genom att bland annat sätta press på PSG:s ägare Qatar Sports Investments. Barcelona ska även vilja ha tillbaka Neymar, skriver Sport. 28-åringen är är den här säsongen noterad för 18 mål och tio assist på 22 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2020-03-21 kl 15:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto