POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Liverpool uppges ha Napoli-mittfältare som prioritet att värva i sommar

Liverpool rapporteras nu vilja värva Napolis spanske mittfältare Fabian Ruiz, 23, i sommar. Enligt engelska tidningen Daily Express ska en värvning av Ruiz vara den engelska storklubbens stora prioritet på transfermarknaden.

Ruiz, som har varit i Napoli sedan sommaren 2018, rapporteras inte vilja vara kvar i den italienska klubben, vilket därmed kan öppna för Liverpool. Uppgifterna gör dock också gällande att Liverpool kan få konkurrens av Manchester United, Real Madrid, Barcelona och Bayern München om mittfältarens signatur.

Ruiz har bland annat en bakgrund i spanska klubbarna Real Betis och Elche och har kontrakt med Napoli till sommaren 2023. Den här säsongen är han noterad för tre mål och två assist på 32 matcher i alla turneringar. På meritlistan finns även bland annat ett mål på sex A-landskamper för det spanska landslaget.

Publicerad 2020-03-22 kl 15:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto