Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Superettan-klubb intresserad av Lundevall

Sillybloggen

Simon Lundevall, 31, lämnade efter förra säsongen Elfsborg. Yttern skrev därefter på för indiska NorthEast United i januari. Enligt GT sträckte sig fram till med mars, med option på ytterligare ett år.

Någon fortsättning blev det inte för Lundevall i Indien och han står nu utan klubb. I februari kunde Fotbollskanalen berätta att han var nära en övergång till AFC Eskilstuna.

– Det kan jag inte bekräfta. Det är en bra spelare och vi vill få in flera spelare. Jag vill inte avslöja något just nu. Det kanske är en eller två spelare som kommer in. Vi är ganska försiktiga innan vi går ut med något. Spelaren ska också passa vår filosofi. Men om ett par veckor är vi klara med våra värvningar, vi har flera kandidater som vi följer och jag tror det kan bli ett eller två namn till innan vi är klara, säger AFC:s ordförande Alex Ryssholm till Fotbollskanalen då.

Annons

Nu uppger FotbollDirekt att en annan superettan-klubb uppvaktar Lundevall. Enligt sajten är Gif Sundsvall intresserat av att knyta till sig honom. Däremot så ska klubben inte vilja hugga i nuläget med anledning av pågående coronakris.

Lundevall har tidigare i sin karriär representerat klubbar som Gefle och Västerås SK

Publicerad 2020-03-24 14:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto