Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Magnus Eriksson vill hem till Stockholm: "Hade inte varit helt dumt"

Sillybloggen

Efter 2020 går Magnus Erikssons kontrakt ut med San Jose Earthquakes. I vintras var han hemma i Sverige och tränade då ett par pass med Djurgården. Han var då tydlig med att målet var att en dag spela i allsvenskan igen.

– Jag älskar att spela i Sverige och det siktar vi på, sa han till Expressen då.

Eriksson har upprepade tillfällen kopplats ihop med en återkomst till svensk fotboll, och kanske framför allt Djurgården och i en intervju med FotbollDirekt säger Eriksson att det är Stockholm som är målsättningen när avtalet löpt ut.

– Nu fyller man 30 och jag skulle vilja ha några bra år hemma, där jag känner att jag kan göra skillnad. Det är förhoppningen men vart det blir får tiden utvisa. Men jag hade en väldigt fin tid i Stockholm sist. Det hade inte varit helt dumt, säger han till sajten och lägger till att huvudstaden är ”prio ett”.

Annons

– Det är där jag har familj och vänner.

Förutom Djurgården har Magnus Eriksson tidigare representerat även AIK och Malmö FF. 2017 noterades Eriksson för 14 mål i Djurgården-tröjan.

Publicerad 2020-03-26 13:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto